Új!Elindult honlapunk!

Sport

Nagyszerű asztalitenisz eredmények Celldömölkről!

1 Mins read

Ezüst Utánpótlás (U11-U15) Ranglista verseny  02.26-26.Celldömölk/Győr 

Ahogy két héttel ezelőtt most ismét ez a két város adott otthont a versenynek ahol  szombaton az újoncok,vasárnap a serdülők találkoztak egymással a fiúk Celldömölkön, a lányok Győrben. 

Eredmények:
U11 fiú: 3. Zsigmond Simon(10)
U13: 2. Zsigmond Simon, 16 közé jutott Petrik Sebestyén(12)
U 15 leány: 8 közé került Csór Laura, páros 8 közé jutott Csór Laura-Ungureán Dorka

Zsigmond Simon az U11-es versenyszámban sima csoport győzelmek után a 8-as főtáblára került ahol a debreceni Arany Lukács 3:0-ás legyőzése nem okozottgondot. A döntőbe jutásért akárcsak a ceglédi bronz versenyen a Tokai Ádámmal került össze és most is a debreceni játékos győzött 3:1 re aki később a versenyt is megnyerte.

Telek Kristóf hirtelen megbetegedése után Petrik Sebestyén és Zsigmond Simon indultak az U13-asok között. Sebi hibátlan mérleggel 3 darab ,3:0-ás győzelemmel várta a főtáblát. Simi egy vereséget szenvedett de 2.én ő is feljutott. Ezek után Simi 3 Bencét is legyőzött, Németh Bence (Celldömölki VSE) 3/1, Stefán Bence (BVSC) 3/1,Kázmács Bence (Ajka) 3/0 arányban. A döntőbe jutásért Arany Borisz (Debreceni AK) ellen -aki 8 közé győzte le Sebit 3/1-re- döntő játszma 0:4 ről fordítani tudott és nyert 3/2 re. Érdekesség hogy az újonc versenyt megnyerő Szabó Lénárd másnap a serdülőn is diadalmaskodott.

A lányoknál Csór Laura szerepelt és játszott jobban, Ungureán Dorka 8 közé első mérkőzésén a későbbi győztes Nagy Dórától kapott ki.