Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Ceglédi alapítvány is nyert a Tesco pályázatán

1 Mins read

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának tizedik fordulójában többek között elsősegélynyújtó oktatáshoz szükséges informatikai eszközök beszerzését, vízi sportok népszerűsítéséhez szükséges eszközök vásárlását, olvasópontok létrehozását, a kulturális turizmus népszerűsítését, családi faültetést, valamint kisiskolás gyermekek tanulmányi eredményét javító Sátor Suli program megvalósulását is támogatja Pest megyében.

Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához.

Az „Ön választ, mi segítünk” tizedik fordulójában országosan több mint 2,1 millió zsetonnal szavaztak a Tesco vásárlói, a vállalat pedig összesen 42 millió forinttal járul hozzá 176 nyertes projekt megvalósításához. Pest megyében 25 pályázatra voksolhattak a vásárlók január 17. és február 13. között.

Cegléden a Töredék Világ Autizmussal Élő Emberekért Alapítvány nyert az EGYÜTT AZ „ESŐEMBERKÉKKEL” AZ EGÉSZSÉGÉRT – PROGRAMOK AUTISTA GYEREKEKNEK projekttel.

Alapítvány már 19 éve az autisták jóllétének megteremtésén dolgozik. Munkáik során a fejlesztés mellett kiemelten fontosnak tartják a testi és lelki egészségi állapot javítását. Az autista gyerekeknek, fiataloknak életmódváltásra ösztönző lovas-kutyás-táncos mozgásterápiát és egészséges étkezést népszerűsítő foglalkozásokat tartanak majd.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….