Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Ceglédi alapítvány is nyert a Tesco pályázatán

1 Mins read

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának tizedik fordulójában többek között elsősegélynyújtó oktatáshoz szükséges informatikai eszközök beszerzését, vízi sportok népszerűsítéséhez szükséges eszközök vásárlását, olvasópontok létrehozását, a kulturális turizmus népszerűsítését, családi faültetést, valamint kisiskolás gyermekek tanulmányi eredményét javító Sátor Suli program megvalósulását is támogatja Pest megyében.

Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához.

Az „Ön választ, mi segítünk” tizedik fordulójában országosan több mint 2,1 millió zsetonnal szavaztak a Tesco vásárlói, a vállalat pedig összesen 42 millió forinttal járul hozzá 176 nyertes projekt megvalósításához. Pest megyében 25 pályázatra voksolhattak a vásárlók január 17. és február 13. között.

Cegléden a Töredék Világ Autizmussal Élő Emberekért Alapítvány nyert az EGYÜTT AZ „ESŐEMBERKÉKKEL” AZ EGÉSZSÉGÉRT – PROGRAMOK AUTISTA GYEREKEKNEK projekttel.

Alapítvány már 19 éve az autisták jóllétének megteremtésén dolgozik. Munkáik során a fejlesztés mellett kiemelten fontosnak tartják a testi és lelki egészségi állapot javítását. Az autista gyerekeknek, fiataloknak életmódváltásra ösztönző lovas-kutyás-táncos mozgásterápiát és egészséges étkezést népszerűsítő foglalkozásokat tartanak majd.

Hasonló hírek
Közélet

Magyar Ízek Utcája

5 Mins read
Magyarország születésnapjára szervezett augusztus 20-ai fővárosi rendezvények hagyományosan egyik leglátogatottabb programja az idén háromnapos (péntek, szombat-vasárnap) Magyar Ízek utcája a Várkert Bazárban,…
Közélet

Ceglédtől Üllőig követték az illegális migránsokkal teli kisbuszt

1 Mins read
Migránsokat szállító furgont üldöztek a rendőrök a 4-es főúton Cegléd és Üllő között vasárnap kora délután. A 49 éves sofőr – vagyis…
Közélet

Megvan a 2022/23-as tanév rendje

1 Mins read
A 2022/2023. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2022. szeptember 1. és utolsó tanítási napja 2023. június 15. – derül ki…