Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Megverte barátját, börtönbe került, majd szabadulása után újra megverte barátját egy ceglédi férfi

1 Mins read

Régi haragosát látogatta meg, miután frissen szabadult az az 51 éves férfi, aki korábbi szabadságvesztését is ugyanazon áldozat megtámadásáért kapta. Akkor is elfogták, most is elfogták a ceglédi rendőrök.

Néhány hete szabadult, ám nem sokáig élvezhette a rácsok nélküli életet a ceglédi férfi. Még mindig haragudott korábbi cimborájára, aki szerinte nem vigyázott élettársára, pedig rábízta, mielőtt bevonult volna. 2019-ben megkereste haragosát, miután szabadult, számon kérte rajta, hogy nem óvta meg párját, aki időközben beteg lett és meghalt. Bosszúból egy székkel úgy megverte, hogy a sértett súlyos sérülésekkel került kórházba. A férfit elfogták, elítélték, legutóbb 2022. március közepén szabadult.

A düh azonban a távol töltött évek alatt sem csillapodott. Otthonában 2022. április 6-án szó nélkül nekiesett, ököllel csépelte, majd rugdosta a fölre rogyott sértettet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem tört el semmije, de későbbi rosszulléte miatt mentő vitte kórházba a feldagadt arcú és sajgó végtagú áldozatot.

A ceglédi rendőrök elfogták, őrizetbe vették. Beismerte, haragszik áldozatára, bosszúból esett neki.