Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Ceglédi hölgy Fehér Fanni bekerült a Tündérszépek 2022 verseny döntőjébe

1 Mins read

A március elseje óta tartó Tündérszépek szépségverseny új szakaszába lépett. Ebben a körben a szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. A szépségek versenyének fődíja egy egzotikus utazás.

Fanni az alábbiakat mondta döntőbe kerülésről:

Amikor kaptam egy e-mailt, hogy bekerültem a döntőbe, nagyon örültem, addig pedig nagyon izgultam. Először a tesómnak mondtam el, utána anyukámnak és a közeli barátaimnak, aztán megosztottam az instán és nagyon sok ismeretlen is gratulált. Volt egy olyan vendégpár, akik felismertek az étteremben, mondták, hogy fotósok, kérdezték, hogy mennék-e nekik modellt állni. 

Elkezdtem edzőterembe járni, hogy a döntőig fittebb legyen a formám. Ha nem én lennék a királynő, ebből a versenyből akkor is tudnék építkezni. Most is ott vagyok egy ügynökségnél, ahol kapok smink és modell munkákat. 

A hajam soha nem volt rövid, legfeljebb a végéből vágtak, hogy egészséges legyen. Elég, ha naponta egyszer megfésülöm, és egész napra szép marad. A hétköznapokon csak egy kis tusvonalat húzok, és a szempillámmal foglalkozom, de alkalmanként természetesen használok rúzst, alapozót és egy kis highlightot. 

Fannira az alábbi linken szavazhattok a közönségdíjra:

https://tunderszepek.borsonline.hu/tunderszepek-2022-versenyzok/feher-fanni-5/