Új!Elindult honlapunk!

Városháza

Útlezárás a Futófesztivál alatt

1 Mins read

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Ceglédi Futó Club Egyesület” megrendezi a

„I. Ceglédfürdő Futófesztivál”

elnevezésű rendezvényt.

A futófesztivállal kapcsolatban 2022. május 28. 0800 – 1430-ig az alábbi ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe:

A Fürdő utca a Külső-Budai úttól a körforgalomig, valamint a Szent Márton utca a Fürdő utca felől a Cserszegi utcáig egyirányúsítva használható!

A lezárt Fürdő utcára csatlakozó utcák Fürdő utca felöli csatlakozásuk lezárásra kerülnek, azok zsákutcaként funkcionálnak a rendezvény ideje alatt!

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a rendezvény időtartama alatt a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat, kövessék a rendezvényt biztosító jelzőőrök utasításait!

Köszönjük a közlekedők és az érintett lakosság megértését, türelmét!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző

Hasonló hírek
Városháza

FREE WIFI pontok Cegléden!

1 Mins read
Több helyszínen telepítnek wifi-pontokat a városban. Cegléd Város Önkormányzata az Európai hálózatfinanszírozási eszköz keretén belül nyert 15.000 euró vissza nem térítendő támogatást…
Városháza

Elmarad a tűzijáték Cegléden

1 Mins read
Dr Csáky András polgármester lakossági véleményeket kért Facebook oldalán az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatban. A frakcióvezetőkkel történt egyeztetést követően úgy döntöttek, hogy…
Városháza

Tájékoztató szúnyoggyérítésről

1 Mins read
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2022.  július 11-én földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Cegléd város közigazgatási területén belül. A gyérítési munkákat a Rovért Kft….