Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Ceglédi lány a TV2 Money or Love műsorában

1 Mins read

Szeptember 4-én Demcsák Zsuzsa vezetésével debütál a Karib-térségben zajló párkereső műsor, a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, az események alakulásába pedig a nézőknek is lesz beleszólása. Ők dönthetik majd el, ki maradjon, és ki távozzon a szigetről.

A vadonatúj napi dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen heteken át amellett, hogy randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, na meg a 10 millió forintos fődíjhoz. A párkeresés nem csak szórakozásból áll majd, a szereplők egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra.

A műsorban a ceglédi Mészáros Petra is szerepel.

Petra eddig mindig olyan pasikkal jött össze, akik nem néztek ki olyan jól, mint ő. Nincs ideálja, de sem a kocka-, sem a sörhas nem jön be neki. . A műsor készítői a 24 éves Mészáros Petrát a „taktikus szépségkirálynő” névvel illették. A lány elmondta, semmitől sem riad vissza, és ha a párjáról van szó, képes a végletekig harcolni.

Mi lesz akkor, ha mondjuk bejön egy új lány, és elviszi a páromat randizni, vagy elhívja beszélgetni? Hát, akkor az a lány valószínűleg a medence alján fog reggelizni – fogalmazott a versenyző.

Arról is beszélt, hogy milyen pasik jönnek be neki: nem szereti, ha valaki nagyképű vagy túlságosan ki van gyúrva, de sörhasa azért ne legyen.

„Nekem férfiideálom nincsen egyébként. Általában mikor kapcsolatban voltam, mindig olyanokkal jöttem össze, akik nem hozzám illettek, vagyis nem néztek ki annyira jól, mint például én.”