Új!Elindult honlapunk!

Sport

Vegyes eredmények a MOATSZ kupán

1 Mins read

Vegyes eredmények születtek szintén vegyesen rendezett MOATSZ kupán. Ungureán Dorka állt közel a 8 közé jutáshoz  U15, 17-es korosztályában végül mindkétszer pécsi ellenfél 3:2-re diadalmaskodott ellene.

A U17-ben Zsigmond Ramon és Móricz Zsombor a csoport küzdelmek után feljutottak a 32-es főtáblára- előbbi bejátszón döntő játszma 7:10!-es fordítással -ami mindkettőjüktől szép eredmény.

Az U19-ben Tótin Kristóf csoport elsőként szintén bejutott a legjobb 32-be ott viszont simán vereséget szenvedett a serdülő válogatott Varga Botondtól.

Látszott hogy szezon kezdet van és biztató jelek mutatkoztak ugyan  a játékban, de nagy volt a forma ingadozás még meccseken belül is a játékosainknál.

Eredmények:

U 15 és U17 leány:16 közé jutott Ungureán Dorka 

U 17 fiú 32-es főtáblára került:Móricz Zsombor,Zsigmond Ramón

vigasz versenyen:3.Unghváry András 

U 19 fiú 32-es főtáblára jutott Tótin Kristóf

Related posts
Sport

Vég Zsombor az év legjobb Pest megyei sportolója

1 Mins read
Pest megye közgyűlése férfi felnőtt korosztályban AZ ÉV LEGJOBB PEST MEGYEI SPORTOLÓJA elismerésben részesíti Vég Zsombor judó versenyzőt, a Ceglédi Vasutas Sportegyesület sportolóját. Vég Zsombor 2022-ben…
Sport

Az év vízilabdázója: Jansik Szilárd

1 Mins read
Az MTI hagyományos év végi körkérdésére adott válaszokat kedden hozták nyilvánosságra: 2022-ben az év női vízilabdázója Parkes Rebecca, a férfiaknál Jansik Szilárd….
Sport

Alközponttá vált Ceglédi KKSE

5 Mins read
A Magyar Kézilabda Szövetség az idei évtől újra strukturálja az országos utánpótlás rendszerét. Ennek alapján az országban, – a férfi szakágban –…