Új!Elindult honlapunk!

Sport

Birkózó eredmények Egerből

1 Mins read

Október első napján Egerben a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban került megrendezésre az U13-as kötöttfogású diákolimpia országos döntője. A ceglédiek két fővel képviseltették magukat. Végül mind a ketten három győzelem és egy vereséget követően a súlycsoportjuk harmadik helyén végeztek.

Eredmények:

38 kg  3.  Budai Milán

42 kg  3.  Máté Miklós

Ugyancsak ezen a napon a szerbiai Pancsevoban kötöttfogású nemzetközi versenyen vettek részt a Ceglédi VSE birkózói. A hét ország több mint kétszáz versenyzőjét felvonultató viadalon a CVSE három fővel képviseltette magát. A ceglédiek jól meneteltek és mind a hárman a döntőbe jutottak, ahol Ungvári Zalán és Budai Ferenc is győzni tudtak. Józsa Attila is jól birkózott, de két akcióját sem adták meg a bírók. Így végül 2 – 1-re pontozással kikapott szerb ellenfelével szemben. 

Eredmények:

U11

41 kg  1.  Ungvári Zalán

U15

68 kg  1.  Budai Ferenc

Kadet U17

65 kg  2.  Józsa Attila

Ezen a hétvégén  a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia növendékei U17-es női nemzetközi versenyen vett részt Lengyelországban, Krasnik városában. A ceglédi Báger Barbara is a csapattal utazott és szép eredményt ért el. Annak ellenére,  hogy még csak U15-ös korosztályú az előkelő 3. helyen végzett az 57 kg-os súlycsoportban.

Eredmények:

57 kg  3.  Báger Barbara.