Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Tinilányt zaklatott a ceglédi pedofil a vasútállomáson

3 Mins read

Egy 50-es éveiben járó férfi környékezte meg a vonatra váró kamaszlányt – írja a Bors

Egy fiatal joghallgató a Tik-Tokon osztotta meg követőivel, míg ő a vonatára várakozott Cegléden, egy középkorú férfi egy 14 éves kislányt zaklatott. Miután a kamasz közölte vele, hogy ő még csak egy gyerek, tovább erősködött. Viviennek is közbe kellett lépnie, hogy a férfi végül békén hagyja a rémült lányt.

Vidéki Vivien Szegeden él, viszont épp szüleit látogatta meg Szolnokon. A két város között mivel nincs egyenes járat, Cegléden szokott átszállni. Vivien édesapja, hogy megkönnyítse lányának az utazást, autóval elvitte Ceglédig.

– Korábban értem oda és már a jegyemet is előre megvettem. Szép napos idő volt, úgyhogy kint mobiloztam az állomás előtt. Akkor vettem észre nem messze tőlem a fiatal lányt a kutyájával – kezd bele a mesélésbe. Nem sokkal ezután egy 50-es évei végén járó férfi jelent meg a lány mellett. Vivien először még azt feltételezte, ismerik egymást a lánnyal. Később kiderült: ez koránt sem igaz.

@videkivivi #fy #fyp #nekedbe #nekedbelegyen #storytime #magyarorszag #robbanjon_a_foryouu⚜️🌸💕⚜️ ♬ original sound – Vivien

– Eleinte a kutyáról beszélgettek, a férfi is elmesélte, hogy neki is van kutyája majd elővette a telefonját és képeket mutatott róla a lánynak. Majd arra kaptam fel a fejem, amikor a férfi elkérte a lánytól a telefonszámát – mondta el a Ripostnak a joghallgató.

Elmondása szerint a tini nagyon talpraesett volt, azonnal közölte a férfival, hogy ő még csak 14 éves, tehát nem fogja neki megadni a telefonszámát. 

– A lány még azt is elmondta a férfinak, hogy ő ezt mennyire gusztustalannak tartja. A férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot és elkezdte őt győzködni – magyarázta.

A fiatal lány ezután megkérdezte a férfitól, hogy mennyi idős, aki azt hazudta a kamasznak, hogy 35 éves. Épp hogy kimondta, azonnal ki is javította magát 31-re. 

Szemmel láthatóan az 50-es évei végén járó férfi volt, lehet hogy már a 60-as elején… A férfi még ezután is próbált vele beszélgetni, a lány hiába mondogatta, hogy ő még csak egy gyerek. – idézte fel.

Ekkor Vivien úgy gondolta, hogy ideje közbelépni, mert ez akár rossz irányt is vehet, ezért odalépett a lány mellé.

– Amikor meglátott és nyugtázta magában, hogy a lány nincs egyedül nagyon rövidre zárta a dolgot és el is búcsúzott – árulta el.

A legrémisztőbb ebben a történetben az, hogy ez bármikor és bárkivel megtörténhet és nagyon sok nő élt már át hasonlót. Vivien pontosan emiatt és igazságérzete miatt döntött úgy, hogy a jogi pályát választja. 

– Még nagyon az elején járok a tanulmányaimnak, így nehéz megmondani, hogy merre fogok szakosodni, azonban általánosságban a jogvédelem érdekel – részletezte.

Vivien szerint nagyon fontos, hogy felkészítsük a gyerekeinket is a hasonló helyzetekre. Az ehhez hasonló szituációkban a legnagyobb felelőséggel szerinte a környéken lévő felnőttek tartoznak.

Arra szeretném kérni az embereket, hogy járjunk nyitott szemmel és nyitott füllel. Ilyen esetekben pedig ne féljünk odalépni és megvédeni azt, akinek szüksége van a segítségünkre.