Új!Elindult honlapunk!

Kék-hírek

Jogsi nélkül vezetett az 52 éves férfi Cegléden

1 Mins read

Jogsi nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív értéket fújt.

A járőrök a Törteli úton állították meg 2023. március 6-án éjfél körül a helybéli férfit, hamar kiderült, jogosítványa nincs, és ivott is mielőtt kocsiba ült. A rendőrök a férfivel szemben büntető feljelentést tettek.

Másnap reggel járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt kihallgatták, majd távozott a kapitányság épületéből. Egy óra nem telt bele, amikor újra összeakadt a rendőrökkel, igazoltatták, jogosítvány természetszerűleg nem volt, és a szonda is újfent pozitív értéket mutatott.

A férfinek több rendbeli ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és több rendbeli engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie, a ceglédi rendőrök gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Related posts
Kék-hírek

Nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost

1 Mins read
A fiatal sofőr állítása szerint nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost Cegléden. A helyszínt elhagyta, a rendőrök -utasával együtt- felelősségre vonták….
Kék-hírek

Közbiztonsági fórum az Ugyerban

3 Mins read
A polgármester kezdeményezésére közbiztonsági fórumot tartottak az Ugyeri iskolában. Sok lakó ki is használta a lehetőséget, hogy elmondhatja, mivel és hogyan keserítik…
Kék-hírek

Lovaskocsival ütközött egy autó Ceglédnél, egy ember meghalt

1 Mins read
Hátulról ütközött neki egy kocsi az előtte haladó szekérnek. Az 54 éves hajtó, P. János azonnal meghalt. Az iskolai karbantartót tucatnyian gyászolják….