Új!Elindult honlapunk!

Sport

A DVTK 41 ponttal győzött Ceglédi kosaras lányok ellen

1 Mins read

A házigazda DVTK 41 ponttal győzött szombaton a Cegléd ellen. A várakozásoknak megfelelően végig kézben tartotta az összecsapást a DVTK, és már a szünetben húsz ponttal vezetett. A fordulás után szép fokozatosan tovább nyílt az olló, még úgy is, hogy az utolsó percekre hazai oldalon már igazi csikócsapat volt fent a pályán. A látottak alapján teljesen megérdemelten győzött a DVTK HUN-Therm (82-41).

DVTK HUN-THERM–VBW CEKK CEGLÉD 82–41 (21–13, 24–12, 15–10, 22–6)

Diósgyőr, 500 néző. V: Török D., Fodor A., Németh P.

CEGLÉD: Czank 4, Rakita 11/9, Vincze 5/3, Kobolák 4, BARNAI 9. Csere: Kovács K. 4, Andi 4/3, Szirony, Horváth B., Viszmeg. Edző: Lo Elhadji Malick

MESTERMÉRLEG
Völgyi Péter: – Tompák voltunk, ez leginkább a szabad labdákért folytatott harcban mutatkozott meg. Akadtak nagyon jó periódusaink támadásban, de bár sok mindent elterveztünk, csak részsikereink voltak. Az viszont pozitívum, hogy kulcsjátékosainkat pihentetni tudtam, remélem, a következő három napban megfelelően fel tudunk készülni a Schio elleni fontos Euroliga-mérkőzésre.

Lo Elhadji Malick: – Azt szerettük volna, hogy a Szekszárd elleni meccshez képest csökkentsük az eladott labdák számát, és jóval több pontot érjünk el. Ezek közül az első nagyon nem sikerült, és a másodikkal sem lehetünk elégedettek. Volt egy jó időszak a védekezésünkben a második negyedben, de aztán a DVTK megmutatta az erejét, játékosai három triplát dobtak egy perc alatt.