Új!Elindult honlapunk!

Sport

Orosházán versenyeztek az asztaliteniszezők

1 Mins read

Pintér Attila Arany Fokozatú Újonc és Serdülő Asztalitenisz Ranglista Verseny, Orosháza 10.21-22

Eredmények:

U11: 1 hely Zsigmond Simon

U13 Legjobb 16 közé került Telek Kristóf
Legjobb  8 közé jutott Zsigmond Simon

U15 páros: 8 között volt Telek Kristóf- Csóka Leó(Városi SE Dunakeszi)
egyéni: főtáblára került Telek Kristóf, 16 között volt Zsigmond Simon

Ahogy minden évben októberben került megrendezésre az orosházi ranglista verseny, amin három játékos képviselte a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztályt. Nagyszerűen kezdődött hiszen Zsigmond Simon megnyerte az U11-es korosztályt ehhez az elődöntőben Bodon Attila(KSI) ellen 0:2 játszma  4:8!-as poén hátrányból jött vissza és nyert. A döntő sima 3:0 lett Soproni játékos ellen.

Az U13-ban mindhárom ceglédi főtáblás volt ennek megfelelően délután kezdtek volna ha nem húzódott volna el a verseny. Így  az U13-as játékosaink 18:00 óra környékén kezdtél el a versenyt ami nem kedvezett nekik, a nem biztosított bemelegítés miatt. Ennek hátrányát legjobban Petrik Sebestyén szenvedte el aki erős ellenfelet kapott és rögtön búcsúznia kellett. Telek Kristóf is csak 3:2 nyert az első körben majd az első kiemelttől búcsúzott szoros szettekben. Simi jutott legtovább Kovács Tamástól kapott ki 4 közé jutásért aki idéntől Nyírbátorban folytatja.

Vasárnap az U15-páros versenyszámban kellemes meglepetést okozott az alkalmi Telek K.-Csóka L alkotta duó hiszen 8 közé megverték válogatott Vámosi B(KSI)-Szarka (Szombathelyi AC) alkotta párost 3:2 arányban.

Egyéniben ketten is feljutottak a csoportküzdelmek után a 32-es főtáblára ahol Kristóf viszonylag simán Simi nagy csatában 3:2 maradt alul BVSC-és ellenfelével szemben.