Új!Elindult honlapunk!

Sport

Két vereség- két győzelem az asztalitenisz bajnokikon!

2 Mins read

NB I.  10.28

Szuperinfó- CVSE I. – Félegyházi ASI 3:11

Győztek:Zakar Kristóf 1,Bogádi Imre 1,Kiss Dániel 1

Rangadónak ígérkezett végül sajnos sima vereség lett a vége.Ez főleg annak köszönhető hogy Szerbiai vendégjátékos is megerősítette a Kiskunfélegyháza csapatát.(Összesen 3 mérkőzésen játszik)Gyakorlatilag két egyes játékossal kezdték a meccset, később egy csere is belefért nekik a győzelem tudatában.

A mérkőzésben még 2-3 ceglédi győztes meccs volt de ahogy ilyenkor lenni szokott ez sem jött ide Mieink jól játszottak abszolút partiban voltak a meccsek jó részében, de a végjátéknál a vendégek vagy magabiztosabbak vagy szerencsésebbek voltak. A legjobb és látványos meccset Zakar Kristóf vívta a már említett Bojan Cepujával döntő szett 11:8 lett oda.

A Félegyházi ASI extraligás feljutását ebben a felállásban nem veszélyezteti más együttes az NB I-ben.

NB II. 10. 29.

Szuperinfó- CVSE II.- Szeged AC II.  5:13

Győztek:Biedermann Dániel 4, Zsigmond Ramon1

Szeged is egy mostani és egy  tavaly még extra ligás játékossal állt fel ellenünk.Biedermann Dániel nagy meccsen legyőzte egyiket másik a meccs végén lecserélte magát. Rajta kívül Zsigmond Ramon játszott jól de így is csak 1 et tudott nyerni,Unghváry Andrásnak oltak jó fellángolásai.

NB III. 10. 29

Szuperinfó- CVSE III.- Dunaharaszti MTK II.  13:5

Győztek:Gergye Zoltán 4,Szalkai Attila 4,Fodor Árpád 2,Zsigmond Simon 1 és a Fodor-Gergye illetve a Szalkai-Zsigmond párosok

 A vasárnapi találkozó még ennél is simább lehetett volna. Az U11-es Zsigmond Simon- nagyszerű játékkal-minden mérkőzésén döntő játszmáig jutott ebből csak egyet sikerült megnyernie.

Pest Vármegye I/A 10.29

Váci Reménység SE III. – Szuperinfó- CVSE IV.  5:13

Győztek:Telek Kristóf 4,Pintér Nándor 3, Török István 3,Petrik Sebestyén 2 és a Telek-Petrik páros

Nagyon szép győzelem született Vácon, ahol Török István mutatkozott be és 3 győzelemig jutott.Telek Kristóf(U13) 4 győztes mérkőzése szép fegyvertény