Új!Elindult honlapunk!

Sport

Cegléd nyerte az U15-ös kötöttfogású csapatbajnokságot

1 Mins read

A Szigetvári Városi Sportcsarnok adott otthont az év utolsó két országos versenyének. Szombaton az U15-ös kötöttfogású csapatbajnokságot rendezték meg 17 csapat részvételével. Ceglédiek két Európa-bajnoki érmessel és több válogatottal a soraiban az érem szerzés céljával utazott a bajnokságra. Mivel nem volt kiemelés, a csapat erős ágra került.

A nyolcaddöntőben az FTC csapatával kezdtek, ahol a ceglédiek 26-21-re nyertek. Majd a negyeddöntőben a szintén több válogatottat felsorakoztató Egri VSI következett ahol egy nagyon szoros eredménnyel 25-23-ra Cegléd jutott tovább. Az elődöntőben a Csepel TC csapata következett, ahol egy könnyebb mérkőzésen 32-15 arányú győzelmet követően jutott a döntőbe a csapat.

A döntőben az ESMTK csapata következett. Itt a Cegléd csapata az utolsó mérkőzés előtt 4 pontos előnyben volt ami még egy tus vereséggel megfordítható lett volna az ellenfél számára. Azonban Ungvári Tibor nem sokáig hagyta reménykedni az ellenfelet, mivel a mérkőzés elején 4 pontos vezetésnél gyorsan tusolta ellenfelét és ezzel magabiztos győzelmet aratva, bajnoki címet szereztek a ceglédi fiatalok.

A Bajnokcsapat tagjai:

Pék Tamás, Varga Dávid, Zatkó Gergő, Budai Milán, Barna József, Kiss Rómeó, Surányi Csongor, Máté Miklós, Kovács Gergely, Fodor Martin, Budai Ferenc, Ungvári Tibor

Felkészítő edzők: Kovács Béla, ifj. Kovács Béla, Zörgő László, Pap Attila, Pap Ferenc

Eredmények

1/8  CVSE – FTC  26 – 21

1/4  CVSE – Egri VSI 25 – 23

1/2  CVSE – Csepeli TC 32 – 15

1-2  CVSE – ESMTK 27 – 18