Új!Elindult honlapunk!

Sport

Ismét  sikeres NB-és forduló az asztaliteniszezőknél!

1 Mins read

Eredmények:

NB III. 11.18.

Szuperinfó-CVSE III.- VSE Dunakeszi II. 18:0

Győztek:Szalkai Attila,Fodor Árpád,Telek Kristóf,Zsigmond Simon 4 illetve a Szalkai A-Zsigmond S és a Fodor Á-Telek K párosok.

Az ellenfél 3 játékossal érkezett de a három játékos közül egyiknek sem sikerült mérkőzést nyerni.Kellemes meglepetés volt Simi és Kristóf magabiztos győzelmei papíron esélyesebb felnőtt játékosokkal szemben.

NB I. 11.18.

Szuperinfó-CVSE I. – Váci Reménység I 11:3

Győztek:Zakar Kristóf 3,Kiss Dániel 3,Bogádi Imre 3 a Bogádi I-Tótin K. és a Zakar K-Kiss D 

Ezen a mérkőzésen lehetett látni mekkora különbség van a tavalyi és a mostani ceglédi csapat között.Az előző idényben ugyan ebben a felállásban játszó Vácnak esélye sem volt a mostani megújult csapatunk ellen.

Szurkolóink is segítségünkre voltak hogy semmi kétség ne férjen a győzelemhez!

NB II. 

Tápiógyörgye ASK I.-Szuperinfó-CVSE II. 2:16

Győztek:Biedermann Dániel 4,Gergye Zoltán 4,Zsigmond Ramón 4,Móricz Zsombor 2 és a Biedermann D-Gergye Z , Móricz Zs-Zsigmond R párosok

Szombat este 6-kor kezdődött a találkozó ahol fűtés nem volt a teremben.Az volt a szerencsénk hogy az előző, délután játszó csapatok „belehelték”.

A 3 órás mérkőzés végeredménye nem tükrözte egyes meccsek küzdelmeit. Szerencsére a szoros mérkőzések egy kivétellel felénk billentek.

Pest Megye I/A 11.19.

Őrbottyán SE I-Szuperinfó-CVSE IV 10:8

Győztek:Pintér Nándor 3,Török István 3,Hoffer Gábor 1 és a Pintér N-Petrik S. páros

A tavaly még NB3 ban szerepelt Őrbottyán ellen kis híján sikerült pontot rabolni.Pintér Nándor közel állt a 4 győzelemhez,az NB III után a megye A „beugró” Török István is szépen teljesített. Tavasszal legyőzzük őket.