Új!Elindult honlapunk!

Sport

Nagyszerű félidei szezonzárás az asztaliteniszezőknél!

3 Mins read

Országos U13 TOP 24  12.13-14 BVSC

Eredmények:

6.hely Telek Kristóf(10)

11.hely Zsigmond Simon(6)

14.hely Petrik Sebestyén(17)

 Az ország legjobb újonc korú játékosai mérték össze tudásukat Budapesten a BVSC csarnokban.A versenyen a ranglista  első és második nem vett részt ettől függetlenül szoros, jó mérkőzések zajlottak.Mieink közül Telek Kristóf kiegyensúlyozott játékkal kellemes meglepetésként csoport győztesként jutott a legjobb 8- ba, Petrik Sebestyén az utolsó meccsén nagyot küzdve 0:2 es hátrányból fordÍtva jutott be „B” döntőbe azaz 9-16 közé.Kellemetlen meglepetés  volt Zsigmond Simon 2 veresége utolsó mérkőzésén az első napon, a csoportkörben így szintén B döntős lett.

Csütörtökön kevésbé ment játékosainknak.Az „A” csoportban három játékosnak  is azonos győzelme  lett a végén, végül Kristóf  6.lett  de  kis szerencsével 4.hely is meg lehetett volna.Simi önmagához képest gyengébben teljesített,Sebi az első és utolsó meccsén játszott jól.

Pest Megye I/A 12.15.

Szuperinfó CVSE IV- TOP Fitness Dabas II. 11:7

Győztek:Fodor Árpád 3,Telek Kristóf 3,Petrik Sebestyén 3,Pintér Nándor 1 és a Fodor-Pintér páros

Nagyszerű mérkőzések tarkították a rangadót.Az eddig folyamatosan 3,4 eket nyerő Pintér Nándor védekező stílusát érezték a rutinos vendégek, így a fiatalokra hárult most átvenni a győztes szerepét.Jól játszottak így sikerült az utolsó körben be biztosítani a győzelmet és megszerezni a 3 pontot.

NB II. 12.16.

Szuperinfó-CVSE II.- Kecskeméti Spartacus I. 16:2

Győztek:Zsigmond Ramón 4,Móricz Zsombor 4,Gergye Zoltán 4,Unghváry András 2 illetve a Móricz Zs.-Zsigmond R.és a Gergye-Unghváry párosok

A Kecskeméti Spartacus NB II-es  játékos állományához képest igen gyenge csapattal érkezett Ceglédre.Nem lett volna meglepetés a 16:0 sem…

NB III. 12.16.

Szuperinfó-CVSE III.-TOP Fitness Dabas I. 10:8

Győztek:Szalkai Attila 3,Zsigmond Simon 3,Török István 2 és a Hoffer-Török valamint a Szalkai-Zsigmond párosok

Nagyszerű győzelmet aratott a beugróval felálló csapatunk a papíron jóval erősebb játékerőt képviselő Dabas ellen.Szalkai Attila vezérletével és a 11 éves Zsigmond Simon nagyszerű játékával sikerült biztos előnyt szerezni (9:3) ami a végére elolvadt, végül  Török István vitte be a tust azaz a 10.győzelemet. Hoffer Gábor párosban játszott nagy szerepet a végső siker eléréséhez.

NB I. 12.16.

Szuperinfó-CVSE I.- ATSK Szeged I. 8:6

Győztek:Biedermann Dániel 3,Zakar Kristóf 2,Kiss Dániel 2 és a Zakar-Kiss páros

Drámai és végtelenül izgalmas meccset sikerült nyeri az első számú csapatunknak az év utolsó megmérettetésén.Legerősebb felállással érkezett a szegedi együttes, nálunk Biedermann Dániel „ugrott be” a beteg Bogádi Imre helyére.

Már a párosok után is infarktus közeli állapot uralkodott hiszen a Biedermann -Tótin páros döntő játszma 10:4! es vezetésről kapott ki, szerencsére másik párosunk nagy csatában 3:2 arányban nyert.Fej-fej mellett haladtak a csapatok a végig nagyszerűen játszó Biedermann Dániel az utolsó meccsen a szintén veretlen Dr Varga Csabával játszott és magas színvonalú meccsen nyert úgy hogy a döntő játszmában 8:3 majd 10:7 re is vezetett.Az ellenfél kiegyenlített de végül 12:10 re hozta a mindent eldöntő mérkőzést! Biztos harmadikként várhatjuk a folytatást.