Új!Elindult honlapunk!

Sport

Négyből három győzelem a 12 fordulóban az asztaliteniszezőknél!

1 Mins read

Pest Vármegye I/A  03.01.

Szuperinfó-CVSE IV- Maglód TC I.14:4

Győztek: Hoffer Gábor 4,Pintér Nándor 4,Fodor Árpád 2,Petrik Sebestyén 2 illetve a Fodor-Pintér és a Hoffer-Petrik párosok

Villámrajtot vett a ceglédi csapat hiszen 8:1 re is vezetett már és így nem kellett izgulni a végeredményt illetően. Hoffer Gábor nagyszerű játékkal először nyert 4-et a bajnokságban Pintér Nándor nagy csatában hozta mindezt.

NB III. 03.02.

Szuperinfó-CVSE III.- Csemői Palotás SE I. 17:1

Győztek: Szalkai Attila 4,Zsigmond Simon 4,Gergye Zoltán 4,Telek Kristóf 3 illetve a Zsigmond-Telek páros és a Szalkai-Gergye (j.n)

A csemői csapat 3 játékossal érkezett és  az egy győzelmen túl csak pár mérkőzésen tudták döntő játszmára kényszeríteni a tabellavezető hazaiakat.

NB I. 03.02.

Szuperinfó-CVSE I- Városi SE Dunakeszi I.  11:3

Győztek: Zakar Kristóf 3,Kiss Dániel 3.Bogádi Imre 2,Tótin Kristóf 1,a Tótin -Bogádi és Zakar-Kiss párosok

A kieső helyen lévő Dunakeszit fogadtuk és a fiatal csapatban szereplő Volentics Anna két győzelmet is szerzett ellenünk. Mellette csak a kétszeres paralimpiai bajnok  Pálos Péter szerzett egy győzelmet, Zakar Kristóf és Bogádi Imre is legyőzte, Kiss Dániel is hibátlan maradt.

Nb II. 03.02.

Szuperinfó-CVSE II-Békési TE I 6:12

Győztek: Bakó Oszkár 2,Móricz Zsombor 2,Zsigmond Ramon 1 és Zsigmond-Móricz páros

Pályaválasztói csere miatt Cegléden került sor az összecsapásra szombat délután. Sajnos játékosaink edzés hiánya rányomta bélyegét a teljesítményre .A három női versenyzővel érkező Békés simán nyerni tudott.