Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Bemutatta a jelöltjeit dr Csáky András

5 Mins read

A Ceglédi Lokálpatrióta Klub ma délután az Ipartestületben megtartott sajtótájékoztatón mutatta be a jelöltjeti.

A más véleményen levőket nem ellenségként hanem vitapartnerkent tekint rá. A következő önkormányzati választásra jó alakomnak tekintenek, hogy megmutassa magát az egyesület.

dr Csáky András elmondta, jobb ha egy csoportból jön a polgármester és a képviselők személye.

Az egyesület képviselőjelöltjei az önkormányzati választásra:

1.vk. Falusi Marcell (26) A Szegedi Tudományegyetemen abszolvált vidékfejlesztési agrármérnök szakon. Jelenleg egy építőanyag kereskedő kisvállalkozás koordinálásában játszik fontos szerepet. Leginkább a helyi közösség fejlesztésével és megerősítésével szeretne foglalkozni képviselőként, úgy gondolja ez alapozza meg a város fejlődését. Azt szeretné elérni, hogy a ceglédiek egyre inkább pozitívan gondoljanak városunkra, büszkék legyenek az elért és a jövőben elérendő eredményeinkre.

2.vk. Varga Franciska: (25) Jelenleg a Pest Vármegyei Közgyűlésben képviseli Ceglédet. Biomérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Fontosnak tartja, hogy városunk sportolási és szórakozási lehetőségeket biztosítson a fiataloknak. Élhető település és az élhető környezet kialakítása a célja. Szívügye a környezetvédelem, szeretné ha minél nagyobb hangsúlyt kapna a fenntarthatóság a város fejlesztésében. A képviselői és civil munkájában megszerzett tapasztalatot és tudást Cegléd város fejlődéséért kívánja kamatoztatni.

3.vk László Ágnes: a 3. számú választókerület képviselője. Ágnes a Gödöllői Egyetem szerzett agrármérnök diplomát, Képviselői munkája során megbizonyosodhattam többek között szociális érzékenységéről, találékonyságáról és kompromisszumkészségéről. A választópolgárok bizalommal fordulnak hozzá problémáikkal. Képviselő asszony, reálisan látja az önkormányzat lehetőségeit. Nem ígéretekből él, hanem a megoldásokért harcol. Felkészültsége és adottságai alapján továbbra is méltó, hogy képviselje választókerületét és a várost lakóit a fiataloktól az idősekig egyaránt, .

4.vk. Szováti Árpád: (49) Cegléd Város Humán Bizottságának külsős tagja. Munkáját a feladatokra nyitottan és felelősségteljesen végzi, igazi csapatjátékos. Ismeri a választókerület szükségleteit és a megoldásokra javaslatokat tesz. A választók képviselete számára azt jelenti, hogy a megfogalmazott igényekre megoldást találjon. Véleménye szerint: “Ígéret helyett a megoldásra való törekvés a célravezető. Az önkormányzat nyitott, kommunikatív és hatékony szervezet kell, hogy legyen.”

5.vk. Spindelbauer Attila: (51) Születése óta Cegléden él. 19 éve a Pest Vármegyei Kamara aktív tagjaként részt vesz az innováció és épületgépész bizottság munkájában. 10 éve a Ceglédi Ipartestület elnöke, Pest Vármegyei kereskedelmi és iparkamarai klub elnöke! Vállalkozásokért tett kimagasló munkájáért Peterdy Vince díjban részesült! Vitézzé avatták a Magyarságért tett cselekedeteiért! Több egyesület aktív tagja Cegléden. Vallja: a munkát meg kell fogni, nem másra várni. Összefogással sok mindent meg lehet valósítani!

6.vk. Palotai Lászlóné: (70) Zsuzsa ceglédi születésű. Több évtizedig oktatott alap és középfokú tanintézetekben, 5 és fél évig Nyársapáton az Általános Művelődési Központ igazgatójaként is tevékenykedett. Jelenleg is aktív pedagógus. Az eddig megszerzett tudásával és tapasztalatával kívánja a város szociális vonalát erősíteni, hiszen nagy rálátása van a családok életére. Munkájából adódóan az ifjúság, korából adódóan az idősebb generáció érdekeit fogja képviselni megválasztása esetén. Együtt egymásért kíván dolgozni.

7.vk. Varjasi Éva: (45).Ceglédi születésű, tanulmányait városunkban végezte. Jelenleg a kereskedelemben dolgozik. Mindig is érdekelte a közélet. A 7.választókerületben él már születése óta, ezáltal nagyon sok emberrel kapcsolatban áll. Ott lakóként látja és tapasztalja az ott élők nehézségeit, tisztában van a városrészben rejlő fejlesztési lehetőségekkel. Éva célja, hogy a választókerület ezen része és a belterületi részek is fejlődésnek induljanak. Kiemelten fontosnak tartja a közbiztonság fokozását.

8.vk. Kollár Zoltán (27) Kollár Zoltán ceglédi születésű. Gyermekkora óta városunkban él. Középfokú tanulmányait a Ceglédi közgázban végezte, ahonnan a Budapesti Gazdasági Egyetemre került. Közgazdasági diplomát szerezve, folytatta a családi vállalkozást. Gyermekkora óta szenvedélye a kertészet. Jelenleg is vetőmag nemesítéssel és zöldségtermesztéssel foglalkozik. Személyiségét ismerve valódi képviseletet fog nyújtani a lakosságnak. A 8. választókerület egy lendületes és tenni akaró képviselővel gazdagodhat.

9.vk. Vámosi Márton: (32) Gimnazista kora óta foglalkozik közéleti ügyekkel, 15 éve aktív tagja a Városvédő és Szépítő Egyesületnek, ahol az évek során több projekt kivitelezésében aktívan is szerepet vállalt, mint például a Gubody parkban található Madárbarát mintakert, helyismereti vetélkedők, faültetések. Fontosnak tartja, hogy a várost és az itt lakókat érintő kérdésekben a hozzájuk lehető legközelebbi szinten legyenek meghozva a döntések egy átlátható Önkormányzatban.

10.vk. Györe János: János tősgyökeres ceglédi. Középfokú élelmiszeripari és Konzervgyártó Technikusi végzettséggel rendelkezik. Hosszú kézilabdás pályafutása alatt csapat-, és küzdőszellemet tanult, amit képviselőként is kamatoztatni tud a város érdekében. Fontosnak tartja az amatőr sportolni vágyók támogatását, és a tömegközlekedés fejlesztését. Választókerületében további fejlődési lehetőséget lát, amit az ott élőkkel közösen gondolkodva szeretne megvalósítani. 26 évig a Polgármesteri Hivatal alkalmazottja volt. Ez idő alatt lehetősége volt megismerni az Önkormányzat működését.