Új!Elindult honlapunk!

Sport

Két lépésre a bajnoki címtől

2 Mins read

Négy nap alatt két mérkőzést játszott a Ceglédi KKSE U20-as csapata.

Szombaton a Mizse KC-t hazai környezetben, a keddi napon pedig a Makó csapatát sikerült legyőzniük idegenben. Így két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt, egy ponttal vezetik a tabellát, és már csak két lépésnyire vannak az első osztályba feljutást érő bajnoki címtől.

Serdülő csapatuk is magabiztosan nyert a Mizse KC ellen, és őrzik a második helyet a tabellán. Nekik három mérkőzésük van a bajnokság végéig. Szegeden és Nyíregyházán idegenben és itthon a Gödöllő csapatai ellen.

U20

Ceglédi KKSE-Mizse KC 37-32

Berki,Veréb,Schmidt(kapusok), Dorka 6, Juhász 3, Ladányi 7, Pálfi 1, Seres 1, Panghy 5, Szabó 5, Farkas 1, Banai 4, Berta 4,

Nagy Attila:

Könnyebb mérkőzésre számítottam, így nem a megszokott felállással kezdtük a mérkőzést. Végig mi vezettünk, de a védelmünk és kapusaink teljesítménye nem volt megfelelő. Támadásokban meg voltak a helyzetek, de sokat hibáztunk, így nem tudtunk nagyobb gólkülönbséget kialakítani. A második játékrészben kapus cserét követően ellenfelünk nehezen tudott gólt lőni, így bebiztosítottuk a győzelmünket. Voltak hibák, de szerintem a két pont sorsa nem volt veszélyben. Gratulálok a csapatnak!

Duocor Makói KC-Ceglédi KKSE 26-31

Berki,Schmidt(kapusok), Dorka 5, Ladányi 2, Panghy 3, Berta 1, Pálfi 7, Szücs 1, Seres, Nagy 2, Farkas 9, Szabó 1,

Varga Péter:

Kicsit hiányosan érkeztünk a végzős diákok szerenádja miatt, de sikerült végig kézben tartani a mérkőzést. Jó kapusteljesítmény mellett tudtunk, viszonylag jól is támadni. Az első félidőben el tudtunk lépni nyolc góllal, amit próbáltunk tartani. A második félidőben többet hibáztunk és kicsit ránk jött az ellenfél, de sikerült magabiztosan nyerni. Gratulálok a Fiúknak!

U18

Ceglédi KKSE-Mizse KC 44-25

Juhász,Veréb,Szántósi, Szabó 8, Ladányi 5, Szepesi 4, Dénes 6, Hornyik 2, Berta 7, Skultéti 1, Gál 2, Banai 2, Pató 2, Prinz 3, Nagy 2,

Varga Péter:

Örülök, hogy mindenki ki vette a részét a győzelemből, gratulálok mindenkinek. Láttam tudatos dolgokat, és a védekezésünk is fejlődött az elmúltakhoz képest. Három nagyon kemény mérkőzés vár még ránk, erre készülünk.