Új!Elindult honlapunk!

Sport

Véget ért a Ceglédi Dühöngő Bajnokság 10. szezonja

2 Mins read

Május 4-én szombaton került megrendezésre a Ceglédi Dühöngő Bajnokság 10. szezonjának Döntő Napja. 

7 csapat áhítozott a végső győzelemre, de esélyesek ide, vagy oda, az előző 9 szezon során egyszer sem történt címvédés. Szinte bárki odaérhetett az első helyre, ha jó napot fog ki.

Az első mérkőzés egyből egy parázs összecsapást hozott, ami után a Favorit két gólos hátrányból fordított és végül bejutott az elődöntőbe.

A többi negyeddöntős mérkőzésen talán mondhatjuk, hogy a papírforma érvényesült nagyobb izgalmak nélkül.

Az elődöntőben aztán csatlakozott a csapatokhoz az a Kedvencek is, aki a tavalyi győztes és az alapszakaszt megnyerve erőnyerőként jutott a legjobb négy közé. Bár gólnélküli, de izgalmas összecsapást hozott a Favorit elleni mérkőzésük, melyet végül büntetőkkel nyertek meg.

A másik elődöntőn egy gólgazdag győzelem után az Imi Fan Club örülhetett.

A bronzmérkőzést érezhetően kicsit elengedte már a Favorit, de az Imi Fan Club is gólgazdag formát fogott ki ezen a napon, végül az ő nyakukba akaszthatták a nap végén a bronzérmet.

A döntő viszonylag sima összecsapást hozott, a Kedvencek három góllal verte az Apacs Helikoptert, így végül először a CDB történetében címvédés történt!

A döntő után a díjakat Kónya Ágnes a Humán Bizottság elnöke, Jezerniczky Attila a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke, Nagy Zoltán az Alpas Hungary régiós vezetője, valamint Kőházi Ádám a város sportkoordinátora adták át.

A különdíjasok a trófea mellé a Bolyhos Pálinka felajánlásának köszönhetően egy üveg Bolyhos pálinkát is haza vihettek.

Legjobb kapus:

Karsai László – Imi Fan Club

Gólkirály:

Gergelyfi Norbert – Imi Fan Club

A csapatok rangsora:

3. Imi Fan Club
2. Apacs Helikopter
1. Kedvencek

A dobogósok egyaránt érmeket és labdát vehettek át. A győztes Kedvencek e mellett megkapta a kupát, a vándorserleget, a bajnokcsapat pólókat, valamint az Alpas Hungary felajánlását egy garnitúra mezt a csapat minden játékosa számára!

Gratulálunk a díjazottaknak, köszönet minden csapatnak a részvételért!