Új!Elindult honlapunk!

Sport

Történelmi siker az Asztalitenisz OB-én!

1 Mins read

Országos U13-U15 Asztalitenisz Országos Bajnokság 

 Bp.BVSC/Ormai L.csarnok(05.9-12)

Eredmények:

U13 Egyéni: 1 Zsigmond Simon

U13 Páros: 1 Zsigmond Simon-Zubor Péter (BVSC)

U15 Páros: 2.Zsigmond Simon – Telek Kristóf(14)

U15 Vegyespáros: 3.Erdélyi Blanka(ATSK Szeged) – Zsigmond Simon

U 15 Egyéni: 3. Zsigmond Simon,16 közé jutott Telek Kristóf 32-be került Petrik Sebestyén 

A hétvégén megrendezett utánpótlás országos bajnokságon  kivételes teljesÍtmény született. Zsigmond Simon a Szuperinfó-CVSE utánpótlás játékosa az elindult összes öt versenyszámában érmet szerzett, nem is akármilyeneket.

A még csak 12 éves játékos 4. kiemeltként vágott neki a fő versenyszámának az U13-nak.A döntőt nagy csatában színvonalas mérkőzésen  nyerte meg 3:2 arányban KSI-is ellenfelével szemben.

Az U13 páros versenyszámban az elődöntő bizonyult szorosnak, utána már a döntő „egyszerűbb” volt BVSC-és partnerével.

Az U15 vegyespárosban a kiemelés szempontjából a 4 közé jutás reálos cél volt ami meg is valósult.Az eredmény azért kivételes mert először játszottak együtt az ATSK Szegedi lánnyal.

U15 párosban Telek Kristóffal az oldalán nagyot meneteltek és a döntőig meg sem álltak ami eddigi legjobb eredményük együtt

Az U15 egyéni versenyszámban már fáradtan mozgott de kivételes akarat és versenyzési képességének köszönhetően kétszer is hátrányból fordÍtva nyert 3:2 re.Az utolsó meccsen is 0:2 ről jött fel 2:2 re az utolsó játszma végére már teljesen elfogyott.

Simi a három nap alatt 9 egyéni és 11 páros mérkőzést játszott igen magas szinten, ami kivételes teljesítmény és a következő nagy verseny az U13 EB előtt bizakodásra adhat okot.

 A két arany egy ezüst és két bronzéremmel az Országos Bajnokság legeredményesebb játékosa lett!