Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Zsemlyéné Benke Julianna Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevélben részesült

1 Mins read

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a 35 éves jubileumi ünnepsége alkalmából „A Magyar Ápolási Egyesület Díszoklevele” elismerést adományozta Zsemlyéné Benke Julianna szülésznő részére.

Zsemlyéné Benke Julianna a Ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet Szülészeti-Nőgyógyászati Osztály vezető ápoló helyettese, szülésznője, 40 éve hűséges választott hivatásához.

Julika Vácon végzett általános ápoló és asszisztensként, majd középfokú szülésznői, felsőfokú szülésznői képesítést, majd Diplomás szülésznői képesítést szerzett. Ezután laktációs szaktanácsadói képesítésből is vizsgázott.

Julika 1980. augusztus 1-én kezdett dolgozni a Ceglédi Toldy Ferenc Kórházban a szülészeti osztályon, ahol a mai napig is dolgozik. Állandó főnővéri helyettesi feladatokat is ellátja 2012 óta.
Szakmai munkáját precizitás, pontosság jellemzik. Tudását folyamatosan bővíti. Továbbképző rendezvényeken lehetőség szerint részt vesz. Az új munkatársakat mindig a szárnyai alá veszi és segíti a szülésznőket a beilleszkedésben. A betegekkel, szülőnőkkel szemben tanúsított viselkedése magas empátiáról tanúskodik.

Nemcsak a saját munkahelyi közösségében, hanem a kórház által szervezett közösségi programokon, továbbképzéseken is rendszeresen részt vesz, előadásokat tart, és azok szervezésében, kivitelezésében aktívan tevékenykedik.