Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Átadták a kutyafuttatót

1 Mins read

Csütörtök délelőtt hivatalosan is átadták a Hubertus parkban található kutyafuttatót a kutyás közönségnek.

A projekt a A Czigle Egyesület indítványára került kialakításra. A mintegy 300 m2-es kutyafuttató Cegléd Város Önkormányzata, a Czigle Egyesület, és a TESCO Magyarország finanszírozásában valósul meg. A Czigle Egyesület pályázati forrást nyert 200 000 Ft összegben a Tesco Magyarország “Ön választ, mi segítünk!” pályázatán, ezt pótolta ki az Önkormányzat illetve az egyesület.

A 10×30 méteres terület betonoszlopú tartószerkezettel határolt 120 cm magas dróthálós kivitelben készül el. Egy látogatók számára kialakított kiskapuval és egy a karbantartást biztosító nagykapuval ellátva készül el.

A pályára már került két kutya játék is, amelyet örömmel használnak.

Related posts
Közélet

Összegyűlt a pénz a korcsolyapályára

1 Mins read
Kozákné Szendrei Gina még októberben indított egy kezdeményezést, melyben a ceglédi jégpályára várták helyi vállalkozók támogatását és segítségét abban, hogy mégis lehessen…
Közélet

A ceglédieket is várja a termálfürdő és a hidak városa

6 Mins read
Egy kellemes, napfényes novemberi napon a hajdani Moson vármegye székhelyének belvárosában, a XIX. századi paloták sorával ékes Mosonmagyaróváron jártával study touron a…
Közélet

Két ceglédi posta is bezár

1 Mins read
A Magyar Posta is durva takarékoskodásba kezd, több száz hivatalt zárnak be, és 300 munkavállalót el is küldenek, Cegléden 2 posta érintett….