Új!Elindult honlapunk!

Közélet

Forgalommal szemben száguldó sofőr az M4-esen Ceglédnél

1 Mins read

Legalább 110 kilométer per órával száguldozott egy 70 év körüli férfi csütörtökön a forgalommal szemben az M4-es belső sávjában Budapest és Szolnok között a kora délutáni órákban – erről egy arra autózó férfi tett közzé egy posztot közösségi oldalán, aki a kamikaze sofőrrel a ceglédi lehajtónál találkozott.

A 73-as kilométerszelvénynél, a ceglédi leágazás után pár száz méterre látta meg a fehér Seat típusú autót, melyet leírása szerint egy 70 pluszos sofőr vezetett, szemben a forgalommal. 

– Szemben, a belső sávban jött vagy 100-110-zel! Hiába villogtattam és dudáltam, meg mutogattam neki, ő csak visszaintve, lassítás nélkül folytatta az életveszélyes útját a belső sávban a mögöttem jövők irányába. A hátsó szélvédőnél lévő kamera felvételeit visszanézve láttam, hogy több autó is villogtatva és vészfékezve tért ki az útjából. Természetesen azonnal hívtam a segélyhívót, ahol megadtam a kocsi paramétereit – részletezte a megdöbbentő esetet a Szoljon portálnak.

– Szemben, a belső sávban jött vagy 100-110-zel! Hiába villogtattam és dudáltam, meg mutogattam neki, ő csak visszaintve, lassítás nélkül folytatta az életveszélyes útját a belső sávban a mögöttem jövők irányába. A hátsó szélvédőnél lévő kamera felvételeit visszanézve láttam, hogy több autó is villogtatva és vészfékezve tért ki az útjából. Természetesen azonnal hívtam a segélyhívót, ahol megadtam a kocsi paramétereit – részletezte a megdöbbentő esetet. 

Hozzátette, reméli, hogy sikerült a rendőröknek azelőtt kivenni a sofőrt a forgalomból, mielőtt balesetet okozott volna. 

Forrás: szoljon.hu